tisdag 26 juli 2011

Expert?

Åh, jag skulle hemskt gärna vilja vara expert... precis som Glenn Hysén! Otroligt klarsynt. Speciellt sista meningen ger en fin analys som jag själv ALDRIG kunnat komma fram till...

tisdag 5 juli 2011

Kunde ni inte tänkt på det TIDIGARE?

HBK slog på stora trumman. De visade vilken duktig styrelse de satt ihop och att de minsann skulle få in en MASSA pengar. De värvade en hypad tränare från MFF som i princip fick cred för lagets SM-guld och de lånade in "stjärnor" från Real.

Märkligt att laget nu står där utan pengar, utan tränare och utan spanjorer.

Jag hade hoppats att Pep skulle få lyckas med sitt HBK. Även om jag inte har mycket över åt laget så gillar jag Pep. Därför tycker jag det är både tråkigt och uselt av HBK att kicka honom. Var det inte HBK som bedyrade att de skulle bygga på sikt och att det tar tid att sätta sin prägel på laget..? Speciellt när man tar in en utländsk tränare.

Nu får Pep leta nytt jobb. Synd bara att MFF hann hitta en ny tränare för någon veckan sedan... annars hade jag gärna sett Pep i MFF!

Aftonbladet 1
KvP 1
SkD

söndag 3 juli 2011

"Jag bestämmer att den är ÄCKLIG!"


Den är inte bara FARLIG - Aftonbladet har även bestämt att masken är ÄCKLIG! Seriöst...

lördag 2 juli 2011

Oplanerat på att planerat sätt

I torsdags hade vi tid för ultraljud på sjukhuset. Det rörde sig om att helt vanligt ultraljud som görs som rutin vid graviditeter. Tiden var klockan 15:30 och jag hade styrt upp det för att kunna medverka. Ibland blir det dock inte riktigt som man tänkt sig...

På eftermiddagen, två-tiden, ringer frun och berättar att dottern blivit biten av en huggorm och att vårdcentralen skickat dem till akuten. Jag får avrunda mina sysslor på jobb lite tidigare för att åka in och möta upp med dem. Som tur är verkar dottern må fint, men då foten är väldigt svullen så får hon stanna kvar för observation. Jag får därmed stanna med dottern på akuten medans frun tar hissen upp någon våning för att kolla hur bäbisen i magen mår. Med andra ord så missade jag ultraljudet, men huvudsaken var att alla mådde bra. Dottern, frun och bäbisen.

Ingen vet när ormen (huggormen?) slog till mot dottern då hon inte själv minns något som skulle kunna ha varit ett bett. Men som sagt... huvudsaken är att hon mår bra.

Lite ironiskt dock att tiden för akutbesöket synkade den med ultraljudet...


Huggormen på bilden har (troligen) inget med saken att göra, även om den påträffades vid stallet där vi har vår häst. Den duktiga fotografen heter Lena Bratt.

fredag 1 juli 2011

Iron Mike

Kollar på gamla Youtube-klipp med Mike Tyson och inser vilken sjukt duktig boxare han var.

I min barndom gillade jag Tyson skarpt, men på den tiden fanns inget internet och därmed var proffsboxning i princip omöjligt att se rörligt. Det närmaste jag kom var bildsekvenser i tidningarna.

Men nu har jag chansen att se hur grym han verkligen var! Imponeras framförallt av Tysons instikt som man tydligt ser när han golvat en motståndare en gång. Så fort motståndaren är på benen igen så blir Tyson som ett djur och bara matar på till motståndet är golvat igen. Imponerande!