söndag 12 maj 2013

Skvallerpressen slår till igen!

Ska jag vara ärlig så vet jag inte ens vad han skulle vara känd för, men han är säkert en rolig prick...

torsdag 9 maj 2013

Regler för A-kassa

Saxat från Kommunalarbetaren, #9, 2013...

Jag väljer att inte kommentera frågan i nuläget...

måndag 6 maj 2013

"Det känns helsjukt!"

Jessica träffar verkligen mitt i prick. Hon tycker nämligen det känns "helsjukt" att de dragit 40.000 för en hamburgare.

No shit, Sherlock...

fredag 3 maj 2013

Höga krav?

Vet inte om det är jag som har orimliga krav, men när jag betalar 169 kronor för att se en allsvensk match vill jag ha uppsnack, match, paus och eftersnack för den pengen. Okey, pausen kan jag skippa om kommentatorerna ska trycka i sig en kanelbulle, men eftersnacket är en viktig del. Jag vill ha intervjuer, analyser och kommentarer kring vad som just hänt. Inte för att det alltid är relevant det som sägs, men för att kunna tagga ner lite efter en urladdning som en match innebär.

Att bryta direkt som C More gjorde efter dagens match mellan MFF och IFK Peking är som att duscha DIREKT efter ett hårt träningspass innan eftersvetten lagt sig. Ett antiklimax. Att de sen bröt för en ointressant spansk match gör inte saken bättre.

Jo, okey... jag vet att andra säkert vill se den spanska matchen, men med tanke på hur många olika kanaler C More har borde det kunna delas upp på olika kanaler.

Matchen mellan MFF och Peking slutade 1-1. Jag borde inte vara nöjd, men på något sätt är jag ändå det. Jag skulle kunna analysera och förklara den känslan djupare nu, men jag väljer att göra som C More och bryta här och nu.