fredag 29 november 2013

Måste man så måste man...

Upprörande att han inte tvättade händerna...

...fast å andra sidan... Var skulle han tvätta dem? I handfatet..?

söndag 24 november 2013

Svinpäls?

Det är tragiskt i sig att det ska bli så här. Fast man får se det från den ljusa sidan... utan denna incident hade ordet "svinpäls" inte dammats av och aktiverats igen!

fredag 22 november 2013

Torka

När nyhetstorkan slår till är alla nyheter goda nyheter!

onsdag 20 november 2013

Toalett

Ja, jag förstår. Men samtidigt förstår jag verkligen inte...tisdag 19 november 2013

VM

VM nästa sommar får, inte helt oväntat, tyvärr klara sig utan Sverige och Zlatan. Självklart trist, men som sagt... inte oväntat.

Tuffa kvalmatcher mot "stora" nationer som Portugal är inte riktigt vår grej. Speciellt inte när vi under Hamrén spelar någon form av naiv fotboll som går ut på att äga matcher av detta slaget.

Säga vad man vill om Lagerbäck, men han spelade iallafall efter resurserna och fick ut maximalt av alla.

måndag 18 november 2013

Vecka 47, 2014

Förra veckan bestämde jag mig för att kommande vecka (=denna vecka som heter vecka 47) skulle bli ett startskott för ett projekt. I grova drag går det ut på att jag ska sätta upp mål för veckan som ska checkas av när söndagen går mot sitt slut.

Så, helgen har gått åt till planering och här kommer då några av de punkter som gäller för denna vecka.
  • Promenera mera - Sätter målet till minst tre raska promenader á 30 minuter vardera under mellan måndag och fredag. Förslagsvis ska jag fixa detta på lunchtid på jobbet.
  • Skriva mer - jag gillar att skriva. Tyvärr gör jag det för sällan och lite. Därför övar jag mig denna vecka här i bloggen. Minst sju inlägg denna vecka (detta inlägg inkluderat!)
  • Nå januari i FM 2014 - jag är segstartad med nya Football Manager. Surt - jag vill ju spela. Därför sätter jag detta som mål här.
Så, det får räcka. Uppföljning följer!