torsdag 19 april 2012

SM-GULD 2011/2012!Efter en fruktansvärt nervös finalserie är det (äntligen) klart...

Brynäs IF är Svenska mästare i hockey säsongen 2011/2012! Känns overkligt - men det är sant! Underbart!

Nyckelspelare?


Visst var det bättre förr... eller..?

Hittade några (eller rättare sagt en jävla massa...) hockeykort i mitt barndomsarkiv. Gick igenom hela högen med ett leende på läpparna. Hittade massor av gamla klassiker från denna uppsättning hockeybilder som jag misstänker kommer från elitseriealbumet från 1992.

Delar med mig av några dåtida spelare/tränare som alla har koppling till kvällens final. Nyckelpersoner då - nyckelpersoner ikväll..?

Ref:
AB 1 2 3

tisdag 17 april 2012

Guldfrossa?

Jag hoppas hjärtligt att Brynäs kan knyta ihop säcken och bärga guldet redan ikväll. Inte bara för att det skulle ge mig en otrolig lycka rent personligt, utan även då det skulle vara skönt att kunna fokusera helt på fotbollen. Som det ser ut nu är det matcher varje dag och det är inte bra för humöret (alla gånger), nerverna eller det sociala livet. MFF och Brynäs turas om att leka med känslorna.

Dock tror jag det blir tufft - speciellt efter första perioden. SAIK ser heta ut och det Brynäs vi sett tidigare i slutspelet ser aningen blekare ut. Tyvärr, alltså... det blir inget guld. Iallafall inte ikväll.

Hör ni det, Gävle kommun?


Mannen på bilden har inget med saken att göra förutom att han hade dominerat finalserien om han fortfarande varit aktiv. Det finns bara EN Tom Bissett!

Ref:
AB 1 2 3

söndag 15 april 2012

Tortyr för nybörjare?Håller på att renovera vårt bardum. Ut med allt gammalt - in med nytt. I samband med rivningen så hittade jag dessa två brädor som hantverkaren rivit ut. Sjävklart framkallar detta en rad frågor. Var har dessa extremt förankrade brädor suttit? Varför har de varit fastspikade med SEX jättespikar per bräda? Hur fick hantverkaren loss dessa? Vad har de använts till? Om du varit bärande - vad bar de upp?


Massor av frågor hopar sig. Tur ändå att jag visste att de suttit någonstans på badrummet. Hade jag hittat dem någonannanstans hade jag misstänkt att det var någon form av tortyrredskap...

lördag 14 april 2012

Unik inblick i redaktionellt arbete

Aftonbladets redaktion 11/4 2012

Chefen: Vad ska vi ha på förstasidan idag? Har vi någon STOR nyhet?!?

Reporter 1: Eskil ska gifta sig…

Chefen: ESKIL? Vem är det?

Reporter 1: Eskil Erlandsson… landsbygdsministern…

Chefen: Okey – vilken vinkel har vi på det?

Reporter 1: Hmmm… blivande frun är yngre än honom?

Chefen: Yngre? Pratar vi minderårig?

Reporter 1: Nej – inte alls. 19 år, men de är båda vuxna med råge…

Chefen: Så, var har vi grejen?

Reporter 1: De var kollegor när de träffades…

Chefen: Ah, men då är det ett uppslag. De kan inte jobba ihop om de är gifta!

Reporter 1: Men hon ska jobba med annat…

Chefen: Då FINNS det ingen vinkel, ju!

Reporter 1: Men han ser äcklig ut!

Chefen: Äcklig?

Reporter 1: Ja, på vissa bilder ser han jätteäcklig ut. Typ som en snuskgubbe. Och på vissa bilder är tjejen skitsnygg.

Chefen: Hmmmm… okey. VI kör på det. Det händer inget viktigare, så… Reporter 1… du skriver en text om detta. Skriv snabbt och enkelt – ingen kommer läsa det ändå! Reporter 2, 3 och 4... ni börjar DIREKT med att jaga de ÄCKLIGASTE och mest ofördelaktliga bilderna som finns på Eskil. Hitta gärna något där han ÄTER något onyttigt. Vilket scoop…

Nästa dag återfanns denna artikel på FÖRSTASIDAN av papperstidningen samt överst på aftonbladet.se...