söndag 26 juni 2011

Gränna!

Gjorde idag ett spontanbesök i sommaridyllen Gränna. Familjen var med och det blev en riktigt trevlig dag med polkagrisar, middag och släktbesök.

Saker och ting som inte är planerade utan kommer mer spontant tenderar att bli roligare. Vet inte varför, men... Kanske beror det på att man inte hunnit skruva upp förväntningarna så oerhört mycket.

söndag 12 juni 2011

Kvällens film?

Sugen på en nattrulle? Här är kvällens garanterat bästa underhållning...


Bångeberga? Groupies? Ökad samlagsfrekvens? LYSANDE!

Jag saknar Ofere!

Trodde inte att jag skulle säga det, men jag måste faktiskt säga att jag saknar Edward Ofere i MFF! Inte på grund av hans ytterst mediokra teknik, hans mottagningar på skenbenen eller hans förmånga att göra de mest obegripliga sakerna vid givna målchanser. Nej, istället är det hans förmåga att ändra en matchbild som jag saknar.

Kollade AIK-MFF idag. En, publikmässigt, sevärd match måste jag nog säga. Men med ljusblå ögon var det inte mycket att glädjas åt. MFF släpper in två enkla (snygga förvisso, men det finns mer att önska av försvarsspelet) mål och har mycket svårt att skapa något offensivt. Larsson och Agon känns väldigt lika och ingen av dem kan bryta mönster i nuläget. Inte heller Dardan klarar av att komma med något nytt när han blir inbytt.

Det är här vi skulle haft Eddie. För om motståndet känner att de har MFF under kontroll så blir det en helt annan sak när tanken Eddie rullar in. Plötsligt blir MFFs spel annorlunda och det kan vara svårt att ställa om. Som det ser ut nu så känns det väldigt tufft om/när man känner att motståndet har koll på MFF. Det finns inget alternativ... det är för enkelt, boys!


"Ur vägen... jag ska nicka!"

Projekt lekstuga - Del 4

Oj, nu var det längesen jag skrev något om mitt bygge. Såg att senaste bilden var en grund som skulle kunna funka som utedäck i bästa fall. Nåväl, det har hänt en del... Jag hade några ytterligare bilder i min gamla telefon, men jag orkar inte joxa över dessa till datorn. Istället kommer det i denna del 4 av lekstugedagboken bilder från etapp sex, sju eller kanske åtta...


Välkommen in! Snart finns det till och med tak till dig...


...men i nuläget får du nöja dig med lite vägg!

tisdag 7 juni 2011

Heja Sverige!

Sverige-Finland... Undrar om jag är simultan nog att kunna blogga under tiden jag kollar...

Märker iallafall att...

* Sverige faktiskt är roliga att se på idag! Bra spel!

* Zlatan äntligen är på plan. Att ha honom på bänken... Hur tänkte Hamrén där?

* Zlatan kom in, sågs och målade gånger två!

* Litmanen inte hade gjort bort sig i dagens Finland...

söndag 5 juni 2011

Hurra för oss!

Idag firar jag och frugan 1-årig bröllopsdag. Stort hurra för oss!

Dagen till ära plockade vi fram den del av bröllopstårtan som frusits ner för ett åre sedan. Kändes lite stort att äntligen få smaska i sig den. Glädjande nog hade frysen gjort ett gediget arbete och konserverat den underbara smaken. Det känns som vi gifte oss igår... tiden går fort!