fredag 15 juni 2012

Viljan att vara känd!

I byn där jag växte upp fanns det en kille som var känd för alla. Förvisso visste alla i byn vem alla var, men den här killen var lite extra känd för en sak.

Ryktet sa att han under en konsert med AC/DC fått ögonkontakt med Angus Young och i det ögonblicket gjort "hornen" mot Angus och fått ett uppskattat leende i respons från ikonen på scenen. Denna incident gjorde killen till någon att se upp till. Han hade fått respons från en världstjärna som alla dyrkade.

Ryktet, som än idag är obekräftat, framstår idag mer som ett kul minne än som något att se upp till. Jag, och alla kompisar, har vuxit upp och inser att oavsett om det är sant eller ej så är det liksom ingen big deal egentligen.

Nu till kärnan... jag får exakt samma vibbar när jag märker hur STOLTA Aftonbladet är för att de publicerat fingerade löpsedlar åt den engelska tidningarna. Stort och stolt berättar de om att de minsann fått RESPONS från stora, tuffa, England! Utan att skämmas publiceras det stora rubriker om psykkriget som drogs igång av dem själva! Wow.

I detta fall känns AB som killen som (kanske) fick ett leende från Angus... "Wow - vi fick RESPONS! Shit va coolt... Nu ska alla veta hur balla vi egentligen är!"

Detta är bara ETT exempel på min poäng...

måndag 4 juni 2012

Trepunktnoll avlöjar: "De vinner EM!"

I dessa dagar spekuleras det friskt i vilka som kommer vinna fotbolls EM 2012. Experter kommer till tals med sina motiveringar till varför just laget DE tror på kommer vinna.

Rubriken till detta inlägg är ganska missvisande då det inte handlar om vem som kommer vinna EM 2012, men det är väl så rubriker ska sättas för att locka läsare..? Istället dammar jag av en klassiker från 2003.

Bakgrund: 2004 står för dörren och AB låter en rad experter sia om vad som kommer hända under 2004. En aspekt av det hela var att låta Solbritt Ronnqvist, dotter till vår rikssierska Saida, förutspå vem som skulle komma att vinna EM 2004. Solbritt själv påstår att hon ärvt sin mors "kraft" och därmed borde det vara en barnlek att föruse detta. Med det i beaktning blev svaret väldigt överraskande... BRASILIEN!

Humor på hög nivå!


Inte ens andra gissningen satt för Solbritt...

lördag 2 juni 2012

Bra(?) att veta om onani...


Världen har nu fått ett prejudicerande fall av detta slag. Så alla vet vad som gäller för framtiden…