torsdag 22 april 2010

Det är lätt att vara kaxig när man är rik... eller?

Robinson-Emma och Henrik ”Zäta” Zetterberg ska, som de flesta känner till, gifta sig. Stor glädje för dem båda. Zäta får en storbystad brunett som, trots att genombrottet ligger många år bakåt i tiden, fortfarande är snygg och Emma får tillgång till en aldrig sinande ström av pengar.

I dagens Aftonbladet berättar hon (eller egentligen berättar hon inte det för Aftonbladet utan tidningen har snott det från ett nytt magasin som heter Chic där Emma tydligen skriver krönikor) om att paret minsann INTE kommer sälja ut sina bröllopsbilder på samma sätt som paret Wahlgren/Bagge gjorde för något år sedan. ”Det är något privat mellan oss”, menar Emma och ger mer eller mindre en rejäl känga till par som säljer ut sina bilder.


Men snälla Emma… vänta nu lite. Kan det vara så att Wahlgren/Bagge fick bra betalt för sina bilder och då tyckte att det kunde vara en bra idé att sälja ut bilderna till någon tidning. Med bra betalt menar jag kanske… 100000 kronor cash? Inte för att jag vet vad ett B-kändispar får för sina bilder, men vi leker med den summan som säkert är hög med svenska mått. Självklart tar de chansen, även om de säkert inte gjort det gratis. Det är säkert lika privat för dem.


Att köpa Emma och Zätas bilder hade säkert kostat med än 100000 kronor – mest beroende på att den summan inte gjort någon skillnad på Zätas konto i vilket fall. Mannen är en av NHLs bäst betalda spelare och det är klart han kan motstå ”småpotatis”. Därmed har säkert ingen tidning råd (eller lust) att pynta upp de miljoner som kanske skulle få den principfasta Robinsonbrunetten att sälja ut sig.


Frågan är bara hur principfast fröken Emma varit om hon hade gift sig med sin ”första” kärlek typ Robinson-Mille. Hade de haft råd att tacka nej till 100 lax för sina bilder då..?


Emma och Mille hade säkert inte tackat nej till några tusenlappar på tiden det begav sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar