måndag 22 november 2010

"You´re fired!"

Läser idag att måldomaren som gjorde ett misstag i gårdagens match mellan AIK och AIK (det riktiga AIK mot Skellefteå AIK) får sparken från sitt ämbete som måldomare. Hövdingen i hockeyligan, Tommy Töpel, tycker att det känns helt relevant att kicka honom för detta misstag.


Donald Trump kan det här med att sparka folk...

-

Tycker det låter som en väldigt bra idé att kicka alla som begår misstag. Känns liksom helt relevant. Tycker vi kan plocka med det till resten av samhället också. Om tidningsbudet Tom i Hudiskvall lägger fel tidning till fru Nilsson en morgon ska han självklart kickas. Om den underbetalda postkillen Marko i Vellinge lägger i reklam i en låda med en ”Ingen reklam, tack!”-dekal så ska han också få sparken. Tjoff… UT! Vi har inte plats för misstag här, inte!


”Målskytten” Joakim Lindström tycker även han att det är helt relevant att sparka fanskapet. Klart han reagerar… det handlar ändå om elitserien i hockey. Grundspelet. Omgång 22 av 55…


(För er som mot förmodan inte kan läsa ironin i ovanstående så kan jag upplysa er om att den finns där…)

1 kommentar:

  1. Tommy Töpel, läser alltid namnet som Tommy Tölp, och ser man bilder på honom ser han mer ut som en tommy tölp än en tommy töpel.

    SvaraRadera