söndag 2 maj 2010

Vi ska vara bäst!

Det var längesen jag var blev så nervös över en fotbollsmatch som idag när jag tittade på Malmö FF-Trelleborg. För som vanligt blev detta derby en riktig nagelbitare. Malmö förde, dominerade, ja, till och med KROSSADE, TFF i första halvlek… spelmässigt. Tyvärr var det ”bara” 1-0 i paus. Dock var det inget vanligt 1-0 utan ett jättemål från Durmaz i krysset. Pang i målkonstruktionen!

I andra halvleken fortsatte det uteblivna målet som kan ge lite andrum fram till den 86:e minuten då Molins bredsidade in 2-0 och saken var klar. Eller det kändes inte helt klart ens DÅ, men i efterhand kan jag säga det.

Varför det blev så nervöst var att denna match bara SKULLE vinnas. Jumbon TFF ska inte få stjäla poäng av storebror MFF denna säsong – egentligen inte NÅGON säsong. Det ska vara tre pinnar även om ett derby är ovisst, bollen är rund och marginalerna små. Vi ska vara bättre än TFF! Punkt slut.

Det är vi nu. Därför känns det bra. Åtminstone fram till returen på Vångavallen. Då sitter jag där och tuggar naglarna igen…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar