tisdag 23 mars 2010

Tre mål och tre poäng!

Efter den mållösa allsvenska premiären mot GAIS för en vecka sedan blev det idag klart med årets första trepoänagare för Malmö FF! Örebro SK stod för motståndet på Swedbank Stadion och ett mäktigt tifo för nästan en kvarts miljon riksdaler följdes upp av en lika mäktig insats på plan. MFF dominerade i princip allt på plan och ledde följdaktligen med 2-0 i paus efter två mål av Agon - en Agon som visar vilken klass han håller när han får bollen i straffområdet!

När Agon inte gör mål så tränar han ett P7-lag i tablesoccer!

Andra halvlek fortsätter i samma anda och efter en ribbträff och en stolpträff kan MFF efter nästan 70 minuters spel utöka till 3-0 efter ett fint förarbete och avslut signerat Molins. Innan slutsignalen hinner gå så kostar MFF även på sig lyxen att missa en straff. Wilton fick väldigt mycket fot under bollen och sköt den högt över. Synd - jag tror nämligen Wilton hade behövt ett mål där.

Dock ska Wilton ha cred för sin insats trots allt. Han är stundtals briljant även om det där lilla extra saknas. Mer än stundtals briljant var kapten Andersson. Mannen är så iskall, så följsam, så lysande i sitt spel som mittback... OCKSÅ!